5 d’agost del 2008

Daniel Aquino


Quan observes la trajectòria de gairebé tot bon jugador, el primer detall que et trobes es que “suca” en el seu primer partit amb el primer equip (exem Tamudo). Aquest jugador coneguts per la majoria de nosaltres, Daniel Aquino(27 Juliol 1990, Murcia) va marcar davant el Tenerife amb nomes 16 anys.


Fill del ex jugador Argentí (Daniel Toribio Aquino).
A jugat en totes les categories inferiors de la selecció Espanyola, fins i tot alguns partits amb l'Argentina. Amb el seu equip el real Murcia no va contar amb massa minuts la temporada passada 07/08 en Primera Divisió, fins l'arribada de Javier Clemente, on no es podria creure que en un equip tan limitat no jugués possiblement el seu millor jugador, i ràpidament el va alinear l'onze titular, no podent impedir el descens a segona divisió. Però diversos Clubs grans es van interessar en la seva contractació, no sé per quins motius no va recalar en alguns dels clubs que van sonar, (diu, Liverpool, Bar$a o Madriz)


El noi en qüestió juga de davanter o interior esquerrà una posició cobejada, i mes l´ Espanyol, on actualment tenim a un Riera amb ganes de llevar-nos de damunt per aquelles lletges declaracions, no tant pel seu bon joc, però cert és que, ens quedaria la banda esquerra coixa, i l'opció de Aquino seria immillorable, ja que la divisió de plata potser sigui massa dura per a un noi amb tanta tècnica i talent. En canvi l´Espanyol, pel seu joc de velocitat i habilitat amb la pilota, podria fer estralls aprenent de Lo Pelat, Luis i Tamudo, ja que cerca molts bé els espais, a mes necessita si o si el contacte amb la capritxosa Pilota.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola nano!!!
Com va¿?M encanta akesta pagina^^
Mirats akests jugadors ..haveure si algun et fa gracia
Tao Chen (Chines)
Martin Fenin
F.Coentrao(esta cedit al zaragossa)
Yosuke Kato(Huracan)
Ninis(Futur estrella grega)
...i akest video d un jugador que m esta agradant molt...xo desitjo que el fitxi el barça..
http://es.youtube.com/watch?v=IIRxxurh0xg
encara que no es jove..m encanta

Unknown ha dit...

Hey Nadha.
Dels Jugadors que destaques el de mes projecció pot ser NINIS, tros de futbolista, properament li Obrirem fitxa, però es un fitxatge que pel meu equip tingui un cost massa elevat, m’agrada que participis amb mes jugadors. Sobre el vídeo sobren les paraules, si no el fitxa el teu equip, millor per nosaltres. Però es una llàstima que nomes el destaquin desprès de la Euro, ja que portava anys jugant a un gran nivell.

Anònim ha dit...

Hola lupin!
El Ninis,no crec q el treguin de grecia,ja q segurament sera dels millors jugadors grecs en el fututr...encara que akest jugador del olympiakos tmbe promet:Kyriakos Papadopoulos..es bastant jove i juga de defensa...una altre perla grega...
Mhe estat mirant jugadors d eeuu...
alla fan una especie de draft(suposu que com la nba)...patrocinat per adidas...
i crec q hi ha un parell de jugadors joves que poden ser futuribles per europa:
Israel Sesay de los angeles galaxy, devanter apunt de complir 18 anyets
Yura Movsisyan, devanter armeni de 21 anys...hem dona bones vibracions el nano...corre i xuta...xo per un devanter ja esta b...et deixo un video seu:
http://www.youtube.com/watch?v=zz1481tdbzY

que vagi molt b!!i que acabeu de fer un bon equip...i q fitxin el torje al espanyol que segur que triunfaria;)

Anònim ha dit...

Doncs em sembla una bona opció, tot i que potser el Paco Herrera pensa en ell com a substitut del Riera.De fet cap fitxatge d'aquest any va sortir enlloc abans de que es tanques la seva contractació.Salut i Espanyol