5 d’agost del 2008

Daniel Aquino


Quan observes la trajectòria de gairebé tot bon jugador, el primer detall que et trobes es que “suca” en el seu primer partit amb el primer equip (exem Tamudo). Aquest jugador coneguts per la majoria de nosaltres, Daniel Aquino(27 Juliol 1990, Murcia) va marcar davant el Tenerife amb nomes 16 anys.


Fill del ex jugador Argentí (Daniel Toribio Aquino).
A jugat en totes les categories inferiors de la selecció Espanyola, fins i tot alguns partits amb l'Argentina. Amb el seu equip el real Murcia no va contar amb massa minuts la temporada passada 07/08 en Primera Divisió, fins l'arribada de Javier Clemente, on no es podria creure que en un equip tan limitat no jugués possiblement el seu millor jugador, i ràpidament el va alinear l'onze titular, no podent impedir el descens a segona divisió. Però diversos Clubs grans es van interessar en la seva contractació, no sé per quins motius no va recalar en alguns dels clubs que van sonar, (diu, Liverpool, Bar$a o Madriz)


El noi en qüestió juga de davanter o interior esquerrà una posició cobejada, i mes l´ Espanyol, on actualment tenim a un Riera amb ganes de llevar-nos de damunt per aquelles lletges declaracions, no tant pel seu bon joc, però cert és que, ens quedaria la banda esquerra coixa, i l'opció de Aquino seria immillorable, ja que la divisió de plata potser sigui massa dura per a un noi amb tanta tècnica i talent. En canvi l´Espanyol, pel seu joc de velocitat i habilitat amb la pilota, podria fer estralls aprenent de Lo Pelat, Luis i Tamudo, ja que cerca molts bé els espais, a mes necessita si o si el contacte amb la capritxosa Pilota.