5 de juliol del 2008

Toto Tamuz


En 1990 el jugador Nigerià Clement Temile fitxa per Beitar Netanya (Israel), un any després l'equip entra amb crisis i desapareix, deixant a Clement i la seva dona atrapats al país amb un fill de tres anys al seu càrrec (Toto), davant tal situació els Srs Temile, marxen del país deixant al nen a càrrec d'un ex company de l'equip YitsZzchak Gueta.
El temps va passant i el petit és acollit per Oritz Tamuz, una executiva que es fa total càrrec del petit i Toto hereta el seu cognom, Toto Tamuz.
Ell es agraït, i mirant al món diu, per què no!, quan altres persones a la seva situació miren al món dient, per què?.
Juga al Beitar de Jerusalem, nascut al 4 Gener del 88, Israelià nascut a Nigèria "nomes parla Hebreu". Davanter amb gran velocitat e impressionant "chicharro". A passat per totes les categories inferiors del seu país fins debutar amb la selecció absoluta d' Israel davant Andorra, anotant un golet, "On per cert no va poder jugar pels Andorrans Jordi Escura (Aquell 2 que va realitzar el famós marcatge a Bebeto i a punt va estar d'eliminar a Rússia a la prèvia de l'Euro2008 a favor d'Anglaterra)".
És titular indiscutible amb el seu equip, i amb el seu físic i tècnica podria adaptar-se amb naturalitat a la nostra Lliga, ja que el seu campionat poc a poc li va quedant petit, pot ser que sigui factible provar l'Espanyol, on pel seu joc i caràcter es ficaria ràpidament a l'afició a la butxaca.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Lupin,
Abans de tot vull felicitar-te per la gran tasca que fas com a cercador de nous talents. M'agraden els blogs de joves promeses , encara que no hi ha masses,i ademés, i com a bon futbolero que ets m'entendràs perfectament, m'encanten perque em faciliten molt les coses a l'hora de fitxar futurs craks al ProEvolution, m'entens oi? per cert, quan vulguis t'apallisso (jejeje)
Bé, he llegit el teu blog i quan has fet menció a Jordi Escura no m'he pogut estar d'escriure't quelcom. Conec en Jordi de fa molts anys ja que estiuejavem junts i jugavem a pilota plegats, erem "rivals" en les colles de nanos (futbolísticament parlant), i ja sabiem que sería bon jugador, encara que li llençaba uns canyos acollonants jejejje. El segueixo de fa anys i moria d'enveja quan veia contra qui jugaba i sobretot quan va jugar contra Romàrio, el meu ídol.
Grácies Lupin per donar a conéixer a tothom el teu blog i seguirem en contacte.
Com a últim un apunt: COUTADEUR del Le Mans, una cantera de puta mare. Romaric, Yohann Pelé, Calvé, Samassa...
DEWWW!

G11