25 de juny del 2008

Obertan


Desprès de veure la desfeta general que a fet França en aquesta Eurocopa, no hi ha cap dubte que haurien de fer un gran canvi generacional, això no ha d´ ocasionar cap xoc ni cap drama ja que el relleu està ben garantit amb els nous jugador que demanen màxim protagonisme, comandats per Benzema, Ben Arfa i Nasri segur que França tornarà al primer nivell.

Un altre candidat per començar aquesta nova “Révolution Française”, és sense dubte Gabriel Obertan , (26/02/1989 París) i juga al Girondins de Burdeos. És un jugador espigat amb molta traça ( 1.86cm)i té una gran Gambada,. Un davanter que pot jugar a qualsevol de les dues bandes, però tendeix a deixar-se caure a l´ esquerra, així aprofitar la diagonal cap a porteria per xutar amb la dreta , encara que amb la esquerra no és coix al contrari, en la forma de dribla i centrar en recorda al millor Riera ” Encara que espero que tingui el cap millor amoblat” a més és generós i sembla molt madur al camp, per l´ edat que té.

Amb només 19 anys ja está entra’n regularment als plans de Laurent Blanc ( el seu entrenador). Va jugar 26 partits la temporada passada (la 07/08) però 6 de titular. Sembla que la temporada que ve pot ser la seva consagració ja que de segur entrarà mes habitualment al equip titular i voldran donar-li la repercussió que pot ocasionar un jugador de les seves característiques, amb una total presència a la LIGUE 1 i demostrar al món la seva classe.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola!!!m encanten les pagines que parlen de noves promesses...haveure si la majoria que posis acaben sen coneguts mundialment(i algun acaba al espanyol avans de ser-ho,perque despress valdran masses calers...Sempre mha fet gracia els jugadors asiatics...haveure si trobes algun que fos viable per la lliga espanyola(crec que yukuse kato del huracan o hao junmin del tianjin(china) serien viables)...tambe trobo que podries mirar a martin fenin de la sub21 de la republica txeca,crec, o lior rafaelov d israel...que tinguis molta sort amb el blog!!!ciao!!!