24 de juny del 2008

Gabriel Torje


Que Romania està creixent, això ès evident, amb jugadors com Nicolita, Radu i Mitea, però n´hi ha un jugador que fa somiar i amb sort està apunt d´ esclatar.
Gabriel Andrei Torje (22-11-1989) Nascut a Timisoara, Romania.
No serè jo qui descobreixi res de aquet jugador, però ja que és el primer que escric al Blog no vull deixar escapar l´oportunitat de parlar de segurament una de les grans futures joies d´ Europa.

Només té 18 anys, però fa un temps que sona amb força, Va començar a jugar al CFR TIMISORA, de seguida va anar al Politehnica Timisoara 06/07, (per cert equip entrenat per George Hagi) i a l` any i mig ja el va fitxar el Dinamo de Bucarest equip actual. Juga tant de davanter, mitja punta o com a volant, i tot ho fa amb la cama dreta.

És un jugador molt ràpit amb una verticalitat sorprenent, en carrera sembla que tingui la pilota enganxada als peus amb una goma, que ja voldria Arteaga, això amb una altura de 170cm fa que per als defenses sigui com parar una Gallina plena de greix. Te un Xut potentíssim de llarga distancia i ja comença a llançar faltes al Dinamo, però te la pega que cara a porteria ara mateix sembla una mica en Maxi a les seves dos primeres temporades. Un altre plus al seu favor, es molt bo donant assistències, conjuntament amb la seva velocitat i visió de joc, ja es un dels màxims assistents de la seva lliga.

Sembla que estigues parla’n del Kun o Messi, ara mateix clar que no però qui sap algun dia. Segurament per nosaltres ara seria complicat fixar-lo, però fa un any no hauríem tingut massa problemes.
Us imagineu aquet paio al nou estadi corren imparablement impulsat per el nostre alè, això si que seria un fixatge il·lusionant, i a mes asseguraríem un gran jugador, amb un futur mes que prometedor.

1 comentari:

Anònim ha dit...

He escoltat alguna cosa de aquest jugador i diuen que es impresionant, tot una estrella al seu equip.