25 de juny del 2008

Nikon Jevtic

Aquest seria el cas més extremista de tots i realment seria un fitxatge massa anti - futbolístic, es tracta de Nikon Jevtic “el nen prodigi” segurament un dels millors jugadors joves del món.

Té 14 anys i amb 11 va fitxar per el València cf i el van poder conèixer, era molt bo, massa i tot, hi havia alguna cosa que no era normal.

La historia ès que a apartir dels 4 anys el seu germà gran al va començar a entrenar amb l´ únic propòsit de convertir-lo en una estrella de classe mundial, tal és l´extrem que mai a trepitjat una escola, la seva germana li dona classes particulars, “el nen parla tres idiomes”, i entrena un mínim de dos hores diàries. Aquet jugador nascut a Anglaterra per pares Iugoslaus, és ara mateix un dels tres millors jugadors joves “junt amb l´Argentí Eric Ledesma i el Brasiler Jean”. Al Valéncia, el director de l´ escola infantil Pep Claramunt va dir: “mai he vist un noi de 11 anys amb una tècnica igual” i realment es així el Bayern i el PSV es van interessar, però va ser el Schalke 04 qui aquet any esvara portar el gat al aigua, deixant als de Llevant amb dos pams de nassos, com si el vent de Llevant se l’ emportes tan ràpit com havia arribat. Això si, al seu germà sarà el preparador tècnic y un contracte per en Nikon nomès fins al 2009.
Aquí és on podem estar nosaltres donant la tabarra amb el prestigi de la nostre cantera i la possibilitat real d´arriba al primer equip en poc temps. Però si es tan bo, no hi ha dubte que altres equips poden posar mes cales. Però intentar-ho no costa res, abans de que el noi es torni una Super estrella. Al 2009 o mai.